fighterstyle.blogg.se

Semester

Kategori:

Trots att jag befinner mig på semester tänkte jag försöka hålla igång lite. Det går sådär men jag har ambitionerna till det iallafall. Vilket är bättre än inget alls. Körde lite basic slag tillsammans med min syster igår bara för att hon skulle få in känslan mest. Coach Erika alltså. Jag körde lite skuggboxning också. Inget avancerat egentligen och inte jobbigt överhuvudtaget men energidepåerna är väldigt tomma för tillfället. Håller på fylla upp dem sakta men säkert. Börjar med sömnen och så får maten komma när den känner sig redo.
En vecka här borta ska nog bli bra, till slut, trots att sinnet mest är trött. Så himla himla trött. Och tungt. Det blir nog bättre. Vi tog en långpromenad längs havet idag. Trotsade vinden och gick i medvind i en timme och 20 minuter och motvind i 1 timme. 8 kilometer senare ungefär och kroppen kändes full av liv igen. Däremot har jag nog inhalerat tillräckligt mycket sand och salt att räcka mig en livstid. Det var dock kul. Skrattade av mig en hel del av den ångest jag kämpat med på senaste också. Vi lekte i sanddynorna, blev nerskvätta av havsvatten upp på jeansen och vinden omgav oss på alla sidor, vilket kändes som en kram från naturen. Det tackade jag för då det var precis vad jag behövde. 
Man kanske ska försöka ge sig ut på lite backintervaller i sanddynonrna någon dag? Det tog iochförsig lite tid att ta sig till dem men sikta högt ska man väl göra? Sikta himmelshögt, som på bilden! Är dessutom rätt så vindbränd vid det här laget i ansiktet och armarna men det var det värt. En liten glimps av den otränade magen bjuder jag dessutom på. Dags att ordna upp det nästa år.
Har fortfarande inte löst det där med hårproblemet. Behöver en hållbar frisyr. Och nu inte bara till mma träningarna utan även tydligen så fort det blåser då mina babyhårstrån är ur min kontroll. Så om ni ser ett virrvarr av mörkbrunt hår, en galen blick och ett högljutt skratt så är det inget att oroa sig över. Det är inte the tasmien devil, det är då bara jag! Nu ska jag ta en välbehövlig dusch och fylla badkaret med sand för att sedan stretcha ut mina ömmande muskler. Det ska ju kännas att man lever. Hörs sen!