fighterstyle.blogg.se

Nu har jag planerat veckan!

Kategori:

I jämförelse med förra veckan är jag redo för den kommande veckan. Jag har planerat in min egen träning först och främst och sedan har jag anpassat och planerat allt annat kring det. Mest för att träningen faktiskt ska bli gjord men för att även bevisa för mig själv att jag faktiskt hinner träna OCH göra alla "måsten" (oftast iallafall).
 
Börjar veckan med marklyftsmåndag! Egentligen är det ju faktiskt ett ryggpass men fokus kommer att ligga på marklyft. Många set är det tänkt och ett pyramidset mitt i alltihopa är planen. Blir nog grymt, om än något ovant. Men det känns bra att ha det på schemat igen. Har egentligen inte kört marklyft på galet länge, dumt nog. Sedan ägnas dagen till tvätta, plugga och handla lite nödvändigheter stan.
 
Resten av veckan kommer innebära träning, kvällskurs, göra matlådor, plugg, skola och på torsdag ska jag och kicki börja öva in vårt manus och filma! Kul, men nervöst. Främst för att jag inte är jättebra på att lära mig saker och ting utantill. Kommer nog bli en hel del flummigt och hundra tusentals bloopers. Det är väl bara att köra eller? Haha! Kom igen det blir kul, vad är det värsta som kan hända?