fighterstyle.blogg.se

det är okej

Kategori:

Då var det helg igen och veckan bara flög förbi. Det var hemtenta, handlingsplan, redovisning och ett missat seminarie för min del då jag under onsdagen kände av utmattningen totalt. Träning fanns inte ens med på kartan utan det var bara till att luta sig tillbaka på soffan med filt, kuddar, mjukiskläder, en stor luva och en kärleksfull pojkvän. Men utöver det har träningsplanerna skötts hyftsat. 
 
Måndags körde vi ben. Inga konstigheter. Styrkan håller jag på jobba upp igen och det tar sin lilla tid, vilket är okej. Mentala kampen mot mig själv när jag inte kan maxa varje pass och tycker jag är värdelös, svag och klen. Men det blir bättre och jag jobbar hela tiden med det. Under tisdagen körde vi mma och det kändes bra i hela kroppen igen. Lyckan liksom. Onsdag var jag utmattad och torsdagen spenderade jag genom att göra sådant som jag själv kände gjorde mig gott i sinnet. Fredags tog vi tag i ryggträningen och jag hade mer energi än någonsin. Så jäkla taggad och kontakten var brutal. Förutom att mina händer är helförstörda med blåsor UNDER mina förhårdnader så gick det sjuuukt bra. Idag var det guns och axlar, vilket innebär att jag är helt färdig med styrkan för denna veckan och imorgon väntar nog en löprunda/powerwalk och yoga förhoppningsvis!
 
 
Måste bli bättre på det här med att andas, stretcha och blunda utan några krav på att prestera. Ta allting i min takt och mitt tempo. Lära sig att sakta ner och hitta fokus. Det har varit en hel del nytt på senaste och mycket "tänka-om" att jag har tappat min balans. Håller på återfinna den men sådant tar tid och det är också okej. Under veckan har det även varit finbesök av gärda på gymmet, nya maträtter som testas, massa mys och gos samt det här med att vara seriös på gymmet är alldeles för överskattat för mig.
 
 
Har även ansökt kurser till min valbara termin som börjar nu till hösten. Först hade jag en extrem ångest inför det då jag inte hade någon aning om vad jag ville söka egentligen. Men sedan började jag kolla runt och kände direkt motivation och peppen återkomma. Mitt intresse visar sig ganska tydligt:
 
Det var allt för denna gången. Sköt om er så länge. Klinch och kram!