fighterstyle.blogg.se

Välkomnar livet igen med en öppen famn

Kategori:

Ytterligare en vecka alltså. Och forsatt dålig uppdatering. Jag vill ju skriva om så mycket olika saker - och så blir inget av istället. Jag vill skriva om fysisk träning, mental träning, positiva tankar, negativitet, yoga, andning, glädje, skratt, sommar, sol, bad. Istället ekar bloggen tom. Jag vill använda mina ord igen. Jag vill inspirera, motivera och utvecklas som person. Allt det där gör jag bäst med mina ord. Så nu kör vi. Omstart. 
 
Jag tänker inte ljuga. Det har varit en tuff vecka. Mitt huvud har inte varit det trevligaste stället att befinna sig på. Och sånt är så svårt att ändra på när man är mitt i det och allt är bara mörkt, mörkt, mörkt. Men jag håller på lära mig att identifiera signalerna. Numera sker det först i efterhand men tanken är att jag ska kunna märka av det innan det händer. Eller ja, alltså. när det håller på att hända. Och kunna försöka vända tanken. Problemet har varit att jag har varit rastlös, men lat. Så enkelt är det egentligen. Jag kommer liksom ingenstans. En trasig cykel och varken körkort, bil eller chafför är sådana faktorer som förhindrar. Men idag fixades cykeln!!!! Hur lycklig är inte jag nu alltså?! Så nu blir det ändring. Ska spendera så mycket tid vid vattnet som jag kan. Nu kan jag och kristoffer även göra cykelutflykter när han inte jobbar! 
 
Gymmet är fortsatt segt att ta sig till men jag har faktiskt ändå lyckats köra ett ryggpass, ett armpass och idag kördes ett benpass tillsammans med kristoffer. Det blir lite lättare när jag har honom med mig på gymmet. En extra motivationsboost liksom - samt lite ögongodis, får jag väl erkänna nu när jag inte tänker ljuga haha. 
 
 
Utöver gymmet har jag kört lite yoga. Jag är helt förälskad alltså. Jag varvar långa, intensiva, svettiga yogapass med lite yinyoga och djupa stretchar. Upplevelserna jag har på mattan går inte att förklara. Dessutom vill jag faktiskt inte berätta om dem för dem är mina privata och personliga upplevelser. Kan iallafall säga som här: det är sjukt häftigt när någonting i en bara klickar och man känner sig fullständigt och fullkomligt fri. 
 
 
Jag fick ta mig in till stan idag för att få cykeln fixad. Efter det satte jag mig på några klippor vid vänern för att tänka lite och bara få andas. Närheten till vatten är verkligen terapi för mig. Lugnande för min själ. Det är dessutom där jag oftast lyckas reda ut dem flesta av mina tankar. Eller där jag kan höra dem iallafall. Medan jag satt där kom det plötsligt fyra små ankungar tillsammans med sin mamma och badade i en liten minipöl mitt framför mig. 
 
 
Åh, vänersborg är riktigt vackert nu under sommaren! Fler somriga och soliga dagar tack! Nu ska det minsann njutas.