fighterstyle.blogg.se

Dags att styra upp det bångstyriga håret

Kategori: Vardagen (the life)

Nu är det äntligen lite fart på mig igen. Visserligen fortfarande trött och en hel del seg men har en vecka nu framför mig där det händer lite saker så det ska ju bli roligt! Bland annat ett frisörbesök och en välbehövlig shopping dag i göteborg. Men först ska det pluggas lite och så ska jag gå i skola lite grann också! Plus att jag ska minsann träna också. En bra vecka som väntar helt enkelt.
 
På onsdag är det alltså dags att fixa till mitt risiga hår. Den senaste tiden har jag gått omkring med håret uppsatt i någon form av tofs för att slippa se hur bedrövligt och trasigt det faktiskt är. Jag har inte varit hos frisören sedan mars, då jag klippte håret kort. Egentligen finns det ingen anledning till att jag inte varit där mer än att jag verkligen verkligen drar mig för det... Jag vill ju ha långt hår. Och om man hela tiden klipper av det så blir det ju inte långt liksom? Så lyder min logik iallafall. Men jag vet ju att det inte riktigt fungerar så. Sen kostar det en del, tyvärr. Hur som helst. Det ser hemskt ut nu iallafall. Riktigt slitna toppar och hundra olika färger ungefär. Med andra ord, inte askalas. Så det är inte bara en klippning utan även en färgning som ska äga rum. Och jag är nervös. Riktigt nervös. Vilket är rätt märkligt för jag har ju haft typ varenda hårfärg som finns och många olika frisyrer under mina hår. Svart hår, rött hår, blont, brunt, kort hår, långt hår, snelugg, raklugg, sidecut and so on. Vissa snyggare än andra förstås. Får helt enkelt hålla tummarna för att det hamnar i den snygga kategorin! Håller er uppdaterade. Under tiden får ni lite bildbevis från mina olika perioder i livet; 
 
 
Och på fredag är det dags för shopping i göteborg! Alla min garderober (alltså träningsgarderoben, vardagsgarderoben och underklädesgarderoben) behöver förnyas. Har till och med en lista på det jag behöver leta efter. Var ett tag sedan jag köpte några nya kläder åt mig själv överhuvudtaget. Så det ska bli roligt att ägna en hel dag åt det. Åker tillsammans med Kicki dessutom så då kommer det nog bli en hel del skratt också! Längtar!
 
Ni då? Har ni något ni längtar till denna veckan? Några roliga planer?