fighterstyle.blogg.se

Superset är supersmidigt

Kategori:

Vad gör man när man inte har lust att vara på gymmet halva eftermiddagen, är segstartad men ändå lite sugen på att träna? Man supersetar! Idag stod armar på schemat men efter en huvudvärk igår som resulterade i 12 timmars sömn och en riktigt seg, stel och öm kropp kom inte jag och kristoffer iväg till gymmet på morgonen. Med gråa moln på himmeln och ett överhängande hot om regn hamnade "hänga på soffan resten av dagen" plötsligt längst upp på min lista av saker att göra idag. Och visst, man ska ju göra det man känner för att göra - men när det förvandlas från en någon-gång-ibland-grej till ens vardag känns det lite mindre okej - för mig iallafall! Så först lagade jag lite mat. Jordnötssås, quornbitar, champinjoner, paprika och ris för att vara mer exakt. Blev rätt gott faktiskt! Sjukt mättande dessutom.
 
 
Efter matlagandet tog jag mig faktiskt iväg till gymmet och på 40 minuter hann jag köra:
 
bicepscurl med hantar SUPERSET dips på bänk x 4 set
flyes i kabel höger arm SUPERSET flyes i kabel vänster arm x 4 set
triceps pulldown i kabel SUPERSET bicepscurl i kabel x 4 set
koncentrerad bicepscurl SUPERSET tricepsarmhävningar x 3 set
 
avslutningsvis: slog lite lätt på säcken i 3 minuter
 
Med geléarmar tog jag mig hemåt igen, hämtade upp tvätten och tog mig en dusch. Hamnade på soffan, såklart, vilket var ju just det jag ville undvika, åtminstone i några timmar. Så jag tänkte att det är nog dags att städa köket nu. Jag har skjutit upp på det tillräckligt länge. Skäms nästan. Egentligen inte jättesugen (när är man sugen på att städa typ någonsin?) men det ger mig något att göra och det blir ju faktiskt rent - vilket gör superstor skillnad för mig. Svårt att förklara egentligen men jag älskar känslan av att se något gå från smutsigt till rent. Om något som är så skitigt kan bli rent igen, då är det inte omöjligt för mig att rensa upp mitt liv heller liksom. Bananas egentligen, right? Men så tänker och känner jag! Vad tycker ni om att städa? 
 
Nu, efter att ha ändå hunnit med en del trots allt idag, tänker jag äntligen sätta mig på soffan - nöjd och belåten! Ingen söndagsångest här inte.