fighterstyle.blogg.se

getting closer each and every day

Kategori:

Skulle gått på mman i tisdags men kroppen kändes feberöm och ynklig och inte stryktålig alls plus att kristoffers tumme smärtade - så vi skippade det. Dock är det dags för mig att skärpa till mig, jag älskar ju fightingen och det är ändå prio på det. Vaknade upp igår och skulle ägnat hela dagen åt att plugga egentligen men så blev det inte. Jag och Kristoffer drog iväg till gymmet för ett inplanerat benpass. Jag kände mig dock mest bara stressad, ont i magen och lite yr i huvudet. Satte, trots det, en trea på 80 kilo i knäböjen. Närmar mig 100 alltså. Det tar sin lilla tid MEN - tekniken före vikt vilken dag i veckan som helst. Kristoffer däremot, han satte minsann 140 kilos böj och en 1:a på 400 kilo i benpressen. Galning. Min starka beast. 

Det blev ingen långvarig vila då vi bara fyllde på energidepåerna med mathavre, broccoli och tofu för att åka till trollhättan där jag bytte om och stack till nästa gym. Ett yogapass på en timme tillsammans med Kicki skulle avnjutas. Min kropp tyckte detta var en fantastisk idé och tackade mig vänligt. Andning och stretch och blodflöde och headrush och krigaren hit och hälsa på solen dit var precis vad jag behövde. Ska försöka införa detta till en onsdags-rutin. En stund för mig själv och min andning, som jag är så dålig på att utöva annars. Här är vi, yogatrötta tjejer. 
En ytterst meningslös dag i skolan som var helt onödig att plugga till egentligen senare ligger jag hemma på soffan. Planen är att ta en kopp té och läsa lite i någon av mina skönlitterära böcker tills det är dags för mma ikväll. Då jävlar. Håller er uppdaterade om läget. Nu ska jag gå äta min quornfiléer och ta den där koppen med té! På återseende då.