fighterstyle.blogg.se

Andas in i det

Kategori:

En helg har passerat där inte så värst mycket har blivit gjort egentligen. Jag har tränat, gjort lite yoga - det har blivit av nästan varannan dag nu! - varit ute i solen och det är ungefär det. Borde ha pluggat en del mer än vad jag har gjort men jag tycker verkligen det är svårt att motivera sig till att göra det när vädret är så himla vackert. Då vi har en rapport som ska skrivas måste jag tyvärr sitta vid datorn, vilket är lite svårt att göra utomhus. 
 
Igår var det ett himla flängande. Först var det in till Trollhättan för rapportskrivning, bort till min lägenhet för att äta lunch och sola lite, till gymmet för att träna lite rygg - det blev en effektiv halvtimme med ryggövningar och sedan en kvart mot säcken och 4 minuters fysövningar plus lite övningar på yogaposeringar - och sen tillbaka till Vänersborg. Dock inte långvarigt då jag ifrågasatte om jag verkligen hade stängt av mina köksplattor. Ytterligare en tur fram och tillbaka till Trollhättan bevisade att jag hade stängt av dem och jag landade sedan helt utmattad i soffan. Jag och den vackraste jag vet firade för övrigt 4 månader igår. 
 
Annars då? Yogan går långsamt framåt. Jag hittar luckor där jag tidigare hade suttit framför datorn eller i soffan och gjort annat. Vissa gånger är det visserligen svårare än andra att motivera sig till att göra det och det är inte alltid det blir av när jag har tänkt. Och fasen vad jobbigt det är. Jag svettas extremt mycket. Så mycket att jag börjar ifrågasätta hur "vältränad" jag egentligen är om jag svettas såhär mycket. Men jag tycker det är roligt att nu på torsdag drar #mayibeginyoga utmaningen igång. Det ger en den där extra knuffen man ibland behöver. Ett syfte liksom. Just nu håller jag på öva på att andas mig in i positionerna. Känner på dem. Känner på vad jag kan och inte kan göra. Hur begränsad jag och min stela kropp verkligen är. Det är rätt illa men jag håller sakta men säkert på att mjuka upp saker och ting. Jobbar på det där med att det inte alltid måste vara perfekt och att det kommer ta lite tid. 
 
Ikväll är det dags för MMA igen. Får se vad dagens träning har att erbjuda. Är taggad till tusen!